(Foto:@ArranManresa)
Manresa

Denuncien un atac feixista a Manresa contra un grup que penjava una estelada

Els Mossos han identificat 17 persones

RedaccióActualitzat

Els Mossos investiguen una agressió la matinada d'aquest dilluns després d'haver rebut l'avís d'una baralla entre un grup que intentava col·locar una estelada i un altre que la volia treure.

Van identificar 17 persones implicades i, segons la policia catalana, algunes van haver de ser ateses a l'hospital. Alguns dels agredits han presentat denúncia.

Segons han denunciat membres del CDR i Arran Manresa a les xarxes socials, 7 persones han estat agredides per un grup d'ultres mentre tornaven a penjar l'estelada de la plaça Onze de Setembre, arrencada el 6 de juliol passat.

Abans de l'agressió, els presumptes autors haurien passat per la plaça amb cotxe fent onejar una bandera espanyola per la finestra i haurien increpat els membres del CDR que eren al lloc dels fets.

 

Els agressors, segons Arran i els CDR de Manresa, són coneguts per altres atacs semblants. Tony Noguera va ser qui va donar una puntada de peu a un memebre dels CDR a Lledoners. Raúl Macià seria qui va retirar l'estelada de la plaça Onze de Setembre i hauria estat denunciat per l'Ajuntament.

Segons publica Arran a Twitter, cinc de les persones agredides mentre penjaven l'estelada han hagut de ser ateses a urgències aquesta matinada per les lesions provocades pels quatre ultres.

 

 

El regidor de la CUP a Manresa Jordi Garcés ha explicat al seu compte de Twitter que els Mossos van identificar els agressors, però no els van detenir.

 

 

El CDR Manresa ha convocat una concentració aquest dilluns a les vuit del vespre a la plaça Onze de Setembre per protestar contra les agressions feixistes.

ARXIVAT A:
Antifeixisme CDR
Anar al contingut