Una gossa que va menjar la carn amb agulles i un escàner que mostra els objectes punxants
Una gossa que va menjar la carn amb agulles i un escàner que mostra els objectes punxants
Calafell

Investiguen tres casos de gossos que han menjat carn amb agulles a Calafell

Dos dels gossos han hagut de ser operats d'urgència

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calafell investiguen tres casos de gossos malalts després de menjar, al carrer, trossos de carn amb claus o agulles ocults a dins, tal com ha informat el cos policial.

El primer cas va ser detectat el passat 8 de novembre després que una gossa de set mesos mengés carn amb agulles a dins. En aquest cas, la gossa no va haver de ser operada i va poder expulsar-les menjant espàrrecs.

Els altres dos casos investigats, un pastor alemany de nou anys i un gos d'aigua portuguès de 8 anys, si que han hagut de ser operats d'urgència ja que les mascotes no es trobaven bé i les agulles els hi podien produir una greu infecció que fes perillar la seva vida.

Segons les versions que han ofert els propietaris dels gossos, les salsitxes es trobaven repartides per diferents zones de la ciutat: a la platja del costat de la plaça de l'estany, al passeig marítim i en un parc infantil situat al costat d'una escola.

Després que la Policia Local rebés les denúncies, que van passar a la Unitat de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra, es va començar a investigar i es va demanar la col·laboració ciutadana a tothom que vegi algun comportament estrany relacionat amb aquest assumpte. Els Mossos d'Esquadra també han demanat que els propietaris dels gossos "extremin les precaucions a l'hora de sortir al carrer".

El passat mes de gener, la Policia Nacional ja va avisar de la possibilitat que hi hagués, pels carrers de les ciutats, salsitxes amb agulles o claus en el seu interior o carn emmetzinada després de rebre diverses denúncies, algunes d'elles procedents de Barcelona i Girona.

 

Anar al contingut