Entrada de la seu de Método 3 a la Diagonal de Barcelona
Entrada de la seu de Método 3 a la Diagonal de Barcelona
Barcelona

Investiguen suposades irregularitats en la facturació d'empreses subcontractades per Método 3

Dos extreballadors van denunciar que les empreses subcontractades van sobrefacturar les feines que feien i liquidaven a Método 3 una quantitat molt inferior. Eren feines per a, entre d'altres, el Futbol Club Barcelona en l'època en què l'actuar director de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, era el cap de seguretat del club.

RedaccióActualitzat
Una jutge d'instrucció de Barcelona investiga suposades irregularitats en la facturació d'empreses subcontractades per l'empresa de detectius Método 3. Dos extreballadors van denunciar que les empreses subcontractades van sobrefacturar les feines que feien i liquidaven a Método 3 una quantitat molt inferior. Eren feines per a, entre d'altres, el Futbol Club Barcelona en l'època en què l'actuar director de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, era el cap de seguretat del club.

De moment, la jutge no ha concretat cap delicte ni ha imputat ningú. El que sí que ha fet és prendre declaració als dos exdetectius denunciants i ha requerit al Barça les factures que havien pagat a les empreses subcontractades per Método 3. També ha demanat a Hisenda la facturació d'aquestes empreses.
Anar al contingut