Imatge d'arxiu dels boscos calcinats a Vallirana. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu dels boscos calcinats a Vallirana. (Foto: ACN)
Cervelló

Investiguen si un presumpte piròman detingut té relació amb l'incendi de Vallirana

La Policia Local de Cervelló ha detingut un home quan intentava calar foc en un bosc del municipi. La policia investiga si el detingut està involucrat amb l'incendi que va cremar 80 hectàrees a Vallirana.

RedaccióActualitzat
La Policia Local de Cervelló, al Baix Llobregat, ha detingut un home quan intentava calar foc en un bosc del municipi. La policia investiga si el detingut té res a veure amb l'incendi de Vallirana que a principis d'agost va cremar unes 80 hectàrees de terreny.

La detenció es va dur a terme dissabte a la tarda, quan l'home estava estacionat amb el seu cotxe en una zona boscosa de Cervelló. Segons la policia del municipi, un agent del cos va veure l'individu fer foc. L'agent el va detenir quan l'home intentava fugir del lloc dels fets un cop ja començava a divisar-se una columna de fum.

Durant la detenció, el policia va trobar un encenedor. El detingut és un veí de Cervelló de 57 anys. La policia ha quedat molt sorpresa ja que l'individu no té antecedents penals i no s'ajusta al perfil habitual d'un piròman. Dies abans, ja hi havia hagut intents d'incendi a la mateixa zona. Un dels punts de connexió entre els dos successos és que l'incendi de Vallirana també va començar en cap de setmana i cap al tard.

El detingut, en mans dels Mossos d'Esquadra, està pendent de passar a disposició judicial.
Anar al contingut