Investiguen si policies de Sant Celoni han anat a treballar beguts

Ho van denunciar dos agents del cos, però encara no s'ha detallat quants policies estan sota sospita. L'alcalde de Sant Celoni ha retirat les delegacions al regidor Manel Bueno per dificultar l'expedient informatiu obert per l'Ajuntament davant la denúncia.

RedaccióActualitzat

La Diputació de Barcelona ha obert una investigació per saber si hi ha agents de la policia local de Sant Celoni que han anat a treballar beguts o han consumit begudes alcohòliques en horari laboral. Ho van denunciar dos agents del cos i ara es pretén aclarir el cas, tot i que encara no s'ha detallat quants policies estan sota sospita.

L'Ajuntament va obrir un expedient informatiu però ara és la Diputació qui s'encarrega del cas. L'alcalde del municipi, Joan Castaño, ha dit que si es demostren els fets "actuarà amb contundència" però també demana respecte pel cos policial. Han de poder fer la seva feina sense rebre crítiques ja que encara no s'ha demostrat res.

El cas ja ha tingut conseqüències polítiques. De moment, l'alcalde ha retirat les delegacions al regidor del govern Manel Bueno en considerar que va dificultar la investigació durant l'expedient informatiu. Bueno continuarà a l'Ajuntament com a regidor no adscrit.

Anar al contingut