La façana de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona (ACN)
La façana de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona (ACN)

Investiguen "l'estranya mort" d'un jove en coma a l'hospital a Tarragona

La víctima, de 30 anys i nacionalitat marroquina, estava en coma i no tenia mobilitat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que estava ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Hi havia ingressat el 3 de juliol i aquest dijous a la tarda va morir al mateix hospital en estranyes circumstàncies.

L'home el van ingressar després que la policia local de Salou el va reduir amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra el 3 de juliol. Segons la policia, presentava "una gran excitació".

L'home va estar ingressat a l'hospital fins que aquest dijous a les 17.50 hores, l'hospital va descobrir que havia mort i va avisar els Mossos. Els metges consideren que l'home havia "mort en estranyes circumstàncies" perquè la víctima, de 30 anys i nacionalitat marroquina, estava en coma i no tenia mobilitat.

Fins al lloc s'hi van desplaçar diversos agents que "van comprovar que hi havia diferents indicis que apuntaven a una possible mort violenta".

Els mossos de l'Àrea d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i a hores d'ara no es descarta cap hipòtesi. Ara estan a l'espera de l'autòpsia per determinar les causes de la mort.

Els Mossos han detallat que aquests fets no tenen res a veure amb els atemptats de Cambrils i Barcelona.


Anar al contingut