Un policia al col·legi públic on ha passat l'agressió (EFE)
Un policia al col·legi públic on ha passat l'agressió (EFE)
Palma

Investiguen l'agressió a una nena de 8 anys en una escola de Palma

La nena té diverses lesions: despreniment de ronyó, fissures en una costella i hematomes a tot el cos

RedaccióActualitzat

El govern de les Illes investiga l'agressió a una nena de 8 anys en una escola de Palma, dimecres passat, que li va causar despreniment de ronyó, fissura de costella i diversos hematomes.

Segons el diari de les Illes "Última hora", que ha parlat amb la família, la nena va ser apallissada per una dotzena d'alumnes d'entre 12 i 14 anys, a l'hora del pati, arran d'una discussió per una pilota.

A la conselleria d'Educació i Cultura, però, no li consta que l'agressió fos múltiple. Tampoc ha activat el protocol que té el govern balear pels casos d'assetjament escolar.

La consellera d'Afers Socials i i Cooperació, Fina Santiago, ha dit que no tenen informació suficient per saber si és assetjament. Perquè ho fos, hi hauria d'haver repetició de l'agressió.

"El que sabem és que és una agressió inacceptable, molt forta, molt greu", ha dit Santiago.

Cap professor de l'escola, un centre públic del barri de Son Roca, va veure l'agressió.

La nena va haver de ser hospitalitzada, però ara ja és a casa recuperant-se de les ferides. Segons ha explicat la seva germana gran, que ha presentat denúncia pel cas, la nena "està fent repòs absolut i està molt espantada; no vol tornar a l'escola". També ha explicat que el mateix noi que va començar l'agressió, també havia pegat una altra germana de 12 anys tres dies abans.

 

Anar al contingut