La policia científica treballant aquest dimecres al lloc on es va trobar un cadàver amb un tret al cap
La policia científica treballant aquest dimecres al lloc on es va trobar un cadàver amb un tret al cap
Sant Joan Despí

Investiguen la possible relació del cos descobert a Sant Joan Despí amb altres crims

El mort el van trobar lligat de mans i amb un tret al cap, i la policia treballa amb la hipòtesi que el crim tingui relació amb dos assassinats més sense resoldre

RedaccióActualitzat

El crim que es va descobrir aquest dimarts a la tarda a Sant Joan Despí podria estar relacionat amb dos morts fa pocs mesos a Barcelona i a l'Hospitalet. En un polígon industrial a prop de l'autopista B-23 van trobar el cos d'un home amb les mans lligades i una bossa al cap que havien matat d'un tret al cap.

Després el van deixar abandonat entre les males herbes al costat d'una nau industrial, on el van trobar dues persones que hi passaven. El cadàver no portava documentació, però la policia sospita que és d'origen dominicà, i això els ha fet pensar en la possible connexió amb dos crims recents encara no resolts.

 

 

Dos assassinats a la Meridiana i a l'Hospitalet

A principis de gener va haver-hi un homicidi a la Meridiana de Barcelona, quan algú amb la cara tapada va disparar a dins d'un cotxe i va matar un dels ocupants i en va ferir un altre. La víctima era dominicana. Llavors ja es va relacionar aquest crim amb un altre que havia passat a l'Hospitalet de Llobregat el novembre en què la víctima també va morir a trets. En aquest cas el mort tenia antecedents per tràfic de drogues. La policia encara no ha pogut avançar gaire en la investigació d'aquests dos homicidis o assassinats.

La policia treballa amb la hipòtesi que el motiu d'aquests dos crims és el mateix: una revenja per tràfic de drogues. També es treballa en la possible connexió d'aquestes morts amb crims comesos a la mateixa República Dominicana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut