Tarragona

Investiguen la mort d'una dona en un possible atracament al portal de casa a Tarragona

Tot apunta que l'homicida hauria intentat atracar la dona amb força a l'ascensor i també al replà de la planta on vivia la víctima

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 54 anys a Tarragona. Tot apunta que l'homicida hauria intentat atracar la víctima a l'interior d'un bloc de pisos.

Els fets han passat a quarts de cinc de la tarda al número 7 del carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. Segons apunten fonts pròximes a la investigació, l'homicida hauria intentat atracar la víctima amb força quan entrava al portal.

L'incident s'ha produït a l'ascensor i també al replà de la planta on vivia la víctima, on han trobat el seu cos.

L'Ajuntament de Tarragona ha suspès durant uns minuts la sessió plenària d'aquest dijous després de conèixer la notícia d'aquest crim.

Un lladre reincident, detingut com a presumpte autor

Els Mossos han detingut el presumpte autor de l'homicidi de la dona. L'home ha estat arrestat al carrer de Sant Antoni Maria Claret cap a les set de la tarda acusat de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. Més tard, arran de les investigacions obertes, els Mossos han pogut relacionar l'individu amb l'homicidi de la dona.

El detingut té diversos antecedents per robatoris violents i, en els últims quinze dies, n'hauria comès almenys vuit. El seu "modus operandi", que es caracteritza per atacar les víctimes, l'hauria delatat. Tot apunta que l'individu hauria accedit al mateix moment que la víctima al bloc amb la intenció d'assaltar-la i, un cop a l'interior de l'immoble, l'hauria colpejat i escanyat fins a produir-li la mort.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut