La terrassa del pis de Salou on va morir una dona en estranyes circumstàncies
La terrassa del pis de Salou on va morir una dona en estranyes circumstàncies
Salou

Investiguen la mort d'una dona en estranyes circumstàncies a Salou

Els Mossos d'Esquadra han detingut preventivament l'home que va avisar-los, després de trobar-la nua i amb els braços lligats a l'esquena amb una peça de roba

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona al carrer Montblanc de Salou, després que un home anés aquest dimarts a la tarda per iniciativa pròpia a la comissaria per alertar-los. Els agents han trobat la dona nua i amb els braços lligats a l'esquena amb una peça de roba, damunt d'un matalàs al menjador de l'habitatge.

Els Mossos han detingut l'home, de 34 anys i de nacionalitat brasilera, a l'espera que l'autòpsia corrobori o desmenteixi la seva versió dels fets. L'home, que és el llogater del pis on ha mort la dona, ha explicat que la va conèixer en una festa a Salou i que havien passat la nit junts practicant sexe i consumint drogues.

 

Segons els Mossos la dona tenia entre 25 i 30 anys. S'espera que aquest mateix dimecres l'autòpsia determini la causa de la mort, si ha mort de sobredosi o d'una altra causa fortuita, o si ha estat víctima d'un acte criminal.

Anar al contingut