Investiguen la mort d'una dona a Salou
Investiguen la mort d'una dona a Salou
Salou

La dona de Salou va morir asfixiada i els Mossos acusen l'home que els va avisar

L'autòpsia ha determinat que va morir per asfixia i la policia atribueix la mort al llogater del pis on va morir, que ja havien detingut i a qui ara acusen d'homicidi

RedaccióActualitzat

Aquest cas va començar aquest dimarts, quan a la tarda un home va presentar-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou per informar-los de la mort d'una dona a casa seva. Els Mossos van anar al pis, situat al carrer Montblanc de Salou mateix, i van trobar-se el cos d'una dona jove nua i amb els braços lligats a l'esquena.

Ja llavors els agents van detenir l'home, de 34 anys i de nacionalitat brasilera. Aquest dimecres l'autòpsia va confirmar que la dona, de 28 anys i de nacionalitat espanyola, va morir d'asfixia, i els Mossos li atribueixen la mort a ell, i l'acusen d'homicidi. Segons fonts de la investigació citades per l'ACN, la dona era originària de Lleida i es dedicava a la prostitució.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos a Tarragona s'ha fet càrrec del cas, que està sota secret de sumari decretat pel jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona. Està previst que els Mossos passin el detingut a disposició judicial aquest divendres.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut