El vehicle on anaven el menor i el seu pare, calcinat.
L'home ha encastat el cotxe contra una rotonda.
Las Palmas

Investiguen la mort d'un nen de 10 anys en un accident de trànsit a les Canàries

Un nen de 10 anys i el seu pare moren quan el cotxe on anaven ha xocat contra una rotonda. La Guàrdia Civil investiga si l'home ha matat abans la criatura, que tenia tres ferides d'arma blanca, i posteriorment s'ha suïcidat encastant el cotxe a prop del domicili de la seva exparella i mare del menor.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil investiga la mort d'un nen de 10 anys i el seu pare en un accident de trànsit a Vecindario (Gran Canària), un sinistre que podria haver provocat el progenitor, segons fonts judicials. Les mateixes fonts asseguren que el nen ja hauria mort abans de l'accident perquè tenia tres ferides d'arma blanca. L'home hauria fet estavellar el vehicle on anaven contra una rotonda al costat de l'habitatge de la mare del menor.

El cas està sota secret de sumari, però la hipòtesi que es tracta d'un homicidi i posterior suïcidi ha agafat força. Alguns testimonis han assegurat que l'home ha avisat la seva exparella i mare de la criatura del que volia fer. El presumpte homicida hauria telefonat a la dona i li hauria dit: "Acosta't a la finestra per veure el que et mereixes".

Pare i fill han mort després que el cotxe ha xocat a la placeta i s'ha incendiat. No és clar si ha estat a causa del xoc o, com asseguren altres fonts, l'home havia calat foc prèviament al portamaletes.

La justícia està pendent de saber el resultat de l'autòpsia dels cossos, que haurà de determinar si el menor ja estava mort en el moment de l'accident.
Anar al contingut