Regne Unit

Investiguen el suïcidi de set joves a Gal·les que freqüentaven la mateixa pàgina web

Una jove britànica de 17 anys ha aparegut penjada a la seva habitació a Blaengarw, al sud de Gal·les. És la setena mort d'aquestes característiques que té lloc a les proximitats de la localitat en els darrers 12 mesos. Tots aquests joves freqüentaven una pàgina web, on es feien nombroses al·lusions al suïcidi. La policia investiga l'ordinador personal de la jove i, concretament, els missatges que va enviar a un noi que va aparèixer mort fa un mes.

Actualitzat

La policia britànica investiga el cas dels set joves que s'han suïcidat a la mateixa regió de Gal·les l'últim any. Tots formaven part del mateix cercle d'amics que es comunicaven entre si a través d'una pàgina web, una xarxa social del tipus MySpace. Per això, la policia creu que els joves podrien haver mantingut contactes amb grups suïcides, mentre els psicòlegs temen que es mitifiquin els suïcidis entre adolescents i s'hi rendeixin tribut a través de la xarxa.

La darrera jove que ha mort és Natasha Randall, de 17 anys, que van trobar penjada a l'habitació. Segons fonts de la policia gal·lesa, es tracta de l'única noia del grup de suïcides, tots nois d'entre 17 i 27 anys.

Poc després de la mort de Natasha Randall, es va constituir una pàgina web amb el seu nom on se li ret homenatge amb fotografies i poemes. Fins a 3.000 persones han visitat en les últimes hores la pàgina personal de la noia.

Ara la policia investiga l'ordinador personal de Randall i, concretament, els missatges que va escriure abans de la mort i que dedica a Liam Clarke, de 20 anys, que també es va suïcidar ara fa un mes. Entre els missatges, hi havia "descansa en pau". Per la seva part, una amiga de la víctima ha assegurat a la policia que aquests missatges no feien referència a un pacte per al suïcidi, sinó a un acte de solidaritat romàntica entre ells.

A més de Natasha Randall i Liam Clarke, també s'han suïcidat Dale Crole, de 18 anys; Davil Dilling, de 19; Thomas Davies, de 20, i Gareth Morgan, de 27 anys.

Anar al contingut