Lloret de Mar

Investiguen el segrest de tres marroquins que estaven lligats en una casa de Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra investiguen el segrest de tres marroquins que tenien lligats en una casa de Lloret de Mar. Un d'ells va aconseguir fugir i alertar la policia. Els agents van trobar a l'habitatge els altres dos homes, i un també s'havia pogut deslligar. Tots tres són marroquins i no tenen fixada la residència a les comarques de Girona. El jutge que porta el cas n'ha decretat el secret de sumari.

Actualitzat
Els tres homes víctimes del segrest els tenien lligats en una casa del carrer Avets de Lloret, a la urbanització Serra Brava. Aquest dijous al migdia, un d'ells va aconseguir fugir i va alertar de la situació a uns mossos d'esquadra que patrullaven per la zona.
Quan els agents van arribar a l'habitatge van trobar els altres dos homes, un dels quals també s'havia pogut deslligar. Tots tres són marroquins i no tenen fixada la residència a les comarques de Girona.

Després van inspeccionar la casa i no hi van trobar ningú més. A la zona, la majoria d'habitatges són xalets de segona residència i estaven desocupats. El jutge que porta el cas ha decretat el secret del sumari i no ha transcendit el mòbil del segrest, però no es descarta una possible revenja.
Anar al contingut