Aeroport Internacional Ataturk d'Istanbul
Aeroport Internacional Ataturk d'Istanbul
Ankara

Investiguen el possible suïcidi d'una dona britànica a l'aeroport d'Istanbul

L'Institut per a la Cobertura de la Guerra i la Pau, del qual Jacqueline Anne Sutton era directora, i els amics sospiten de les causes de la mort

RedaccióActualitzat

Una dona de nacionalitat britànica ha aparegut penjada en els serveis de l'aeroport internacional Ataturk d'Istanbul, en el que sembla un cas de suïcidi, després d'haver perdut una connexió aèria cap a l'Iraq, segons informa l'agència turca Dogan.

Segons aquest mitjà, una dona, identificada amb les inicials J. A. S., va arribar aquest dissabte a l'aeroport d'Istanbul cap a les 10 de la nit en un vol de Turkish Airlines procedent de Londres. A Istanbul, havia d'embarcar poc després de la mitjanit en un altre avió amb destinació a Erbil, al nord de l'Iraq.

La dona, de 50 anys i experiodista de la BBC, va perdre l'avió i va preguntar als empleats de l'aeroport sobre una solució alternativa. Li van indicar que havia de comprar un nou bitllet perquè la companyia no era responsable de la pèrdua del vol.

Després d'explicar que no disposava de diners i de mostrar-se plorosa davant el taulell d'atenció al client, la passatgera es va dirigir als lavabos. Allà la van trobar al cap d'una estona.

L'Oficina d'Afers Estrangers britànica ha confirmat la mort a l'aeroport, però amics i l'Institut per a la Cobertura de la Guerra i la Pau, on Jacqueline Anne Sutton exercia com a directora en funcions actualment, sospiten de les circumstàncies de la mort, segons informa el rotatiu "The Telegraph".

L'investigador de la Universitat Nacional d'Austràlia Christian Bleuer ha manifestat que era "la dona més forta" que ha conegut mai, i ha afegit: "No sóc un home de conspiracions, però si les autoritats turques diuen que una càmera de seguretat de l'aeroport d'Ataturk-Istanbul no funcionava bé, això significa que Jacky Sutton va ser assassinada."

Anar al contingut