Pla tancat d'un actor cantant a l'obra 'Pool (no water)' d'Íntims Produccions a FiraTàrrega, el 7 de setembre de 2017. (Hor…
Pla tancat d'un actor cantant a l'obra 'Pool (no water)' d'Íntims Produccions a FiraTàrrega, el 7 de setembre de 2017. (Horitzontal)

Íntims Produccions presenta a FiraTàrrega una nova proposta transgressora que aborda la fragilitat de l'amistat

ACN Tàrrega.-Íntims Produccions ha presentat a FiraTàrrega una nova proposta dramatúrgica marcada per la transgressió, la visceralitat i el seu impacte cap a l'espectador a través d'un discurs que parla sobre la fragilitat de l'amistat, l'enveja, l'èxit i el significat de l'art en la vida dels creadors. Amb 'Pool (no water)' la companyia lleidatana s'ha posat en aquesta ocasió a les mans dels directors Elena Martín, Marc Salicrú i Anna Serrano interpretant un text de Mark Ravenhill adaptat per Iván Morales. L'espectacle es pot veure al Poliesportiu Municipal aquest dijous i demà divendres i és el tercer que la companyia estrena a la Fira del Teatre al Carrer després de 'El Lloc' (2013) i 'Wasted' (2015) que va ser tot un èxit i va consolidar-los en el teatre alternatiu i proper que suggereixen. Íntims Produccions han esgotat les entrades per als tres passis programats.

A 'Pool (no water)' l'espectador torna prendre contacte directe amb els actors d'aquesta jove companyia lleidatana nascuda l'any 2012. En una atmosfera encapsulada, amb un punt psicodèlic i fins i tot claustrofòbic, Íntims Produccions aborda novament en aquesta ocasió les relacions entre les persones, en aquest cas joves, com molts joves que hi ha a pobles i ciutats d'arreu del país, que s'enfronten a la dura realitat de la vida. El relat parla de les seves pors i també les que projecten sobre els altres. Tot plegat, immers en una piscina, que realment és buida, sense aigua.

Anar al contingut