Barcelona

Intervenen un arsenal d'armes de foc i municions en un pis de Barcelona, on es reparaven per tornar-les a posar en funcionament

Agents de la Policia Nacional han intervingut a Barcelona un arsenal d'armes de foc i material d'armament com cartutxos, projectils i maquinària per recarregar la munició, així com documentació diversa. Aquest material es trobava en un pis de Barcelona, on es restaurava per tornar-lo a posar en funcionament. S'ha detingut una persona i se n'han imputat dues més que presumptament pertanyien a un grup organitzat dedicat al tràfic d'armes desarticulat ja el passat mes de febrer a la mateixa ciutat.

Actualitzat
Els agents han trobat el material en un pis de Barcelona, on es reparava artesanalment per posar l'armament inutilitzat altre cop en funcionament en el mercat negre. El detingut és ara el centre de la investigació policial i està relacionat amb un armer ja detingut al febrer a Barcelona per fets similars. En l'escorcoll que s'ha fet al local els agents hi han trobat 6 armes llargues, 51 pistoles, 7 revòlvers, 15.000 cartutxos de diferents calibres, 25.000 beines, projectils, fulminants i pólvora. També s'han localitzat 20 canons en perfecte estat i armes inutilitzades, algunes amb certificat i d'altres d'antigues, adquirides en fires i a través de col·leccionistes.

Aquesta operació policial és la continuació de la que ja es va fer al febrer, quan es va desarticular un grup organitzat de traficants d'armes i municions. En aquella ocasió es van detenir sis persones i es van requisar 12 armes de foc i 25 matxets i baionetes, entre d'altres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut