Barcelona

Intervenen 350 quilos de cocaïna en dos magatzems de Barcelona

La Guàrdia Civil ha intervingut una partida de 350 quilos de cocaïna amagada entre els contenidors de polpa de fruita de dos magatzems de Barcelona. L'operació, portada a terme gràcies a les investigacions desenvolupades per la Guàrdia Civil a Tenerife, també ha permès detenir els tres integrants d'una organització suposadament dedicada a la introducció i distribució de droga a Catalunya i Llevant.

Actualitzat

La confiscació de cocaïna s'ha produït arran de les investigacions contra el narcotràfic desenvolupades per la Guàrdia Civil a Tenerife, durant les quals es va conèixer el pròxim desplaçament d'un individu de València a Barcelona per establir contacte amb altres persones i tancar una operació de tràfic de drogues.

També es va saber que l'individu s'hauria traslladat a Barcelona per establir la infraestructura necessària per introduir grans quantitats de droga fent servir contenidors amb productes alimentaris, i per això s'esperava una partida de droga que podria estar oculta en bidons i dins de caixes amb polpa de fruita congelada.

D'aquesta manera es va posar en marxa l'anomenada l'Operació Butrebarna, que ha portat els agents de la Guàrdia Civil fins a dos magatzems de Barcelona en els quals s'han trobat 349 quilos de cocaïna oculta en bidons i entre els palets que contenien la fruita.

Els detinguts són B.B.G., de 34 anys, A.E.M.V., de 33, tots dos ciutadans veneçolans, i M.S.G., ciutadana espanyola, als quals s'ha intervingut 19.700 euros en metàl·lic. En l'operació han col·laborat la Guàrdia Civil i l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Comandància de Tenerife.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut