Pla general de diversos tècnics d'Adfi arreglant els danys a la catenària de la línia Lleida-Manresa, a Tàrrega, després que un camió se l'…
Pla general de diversos tècnics d'Adfi arreglant els danys a la catenària de la línia Lleida-Manresa, a Tàrrega, després que un camió se l'hagi endut al creuar un pas a nivell, el 8 de maig de 2017. (Horitzontal)

Interrompuda la circulació de trens entre Cervera i Mollerussa per un camió que ha provocat danys a la catenària

ACN Cervera.-La circulació de trens ha quedat interrompuda a la línia R12 entre Cervera i Mollerussa cap a les dotze del migdia després que un camió ha fet malbé la catenària en un pas a nivell, segons ha informat Renfe. Concretament, la incidència s'ha produït poc abans de dos quarts de dotze del migdia en un pas a nivell situat al quilòmetre 229,892, a uns 3 quilòmetres de Tàrrega, on un camió ha causat danys importants al conjunt dels elements de la catenària. Fonts d'Adif han explicat que no ha pogut identificar el camió implicat perquè no s'ha adonat dels fets o s'ha donat a la fuga. La companyia ferroviària ha gestionat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram entre Mollerussa i Calaf i, segons les mateixes fonts d'Adif, es preveu que els tècnics hauran pogut reparar els desperfectes aquesta tarda entre dos quarts de sis i les sis, de manera que en aquesta franja es podrà reobrir el trànsit ferroviari al tram afectat.

(En aquesta actualització s'afegeixen detalls de la incidència i la previsió de la reobertura del trànsit ferroviari)

Anar al contingut