Un tren de l'R16 procedent de Barcelona en destinació a Tortosa aturat a l'estació de Cambrils i els viatgers fent transbordament fins a l…
Un tren de l'R16 procedent de Barcelona en destinació a Tortosa aturat a l'estació de Cambrils i els viatgers fent transbordament fins a l'autocar per continuar el seu viatge. Imatge del 23 de novembre del 2016. Pla general. (Horitzontal)

Interrompuda la circulació de trens a l'R16 entre Vandellòs i Mont-roig del Camp per les fortes pluges

ACN Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.-La circulació de trens a la línia R16 es troba interrompuda aquest dimecres al migdia entre Vandellòs i Mont-roig del Camp (Baix Camp) a causa de les tempestes, que han deixat sense subministrament elèctric aquest tram de lla línia, segons ha informat Renfe. Els trens no circulen en aquest tram des del voltant de les dues del migdia i la companyia ferroviària està gestionant un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils. Així mateix, també es troba interrompuda la línia R3 entre la Molina (Cerdanya) i Puigcerdà per la caiguda d'un arbre sobre la catenària a causa del fort vent que bufa a la zona. En aquest cas també es fan transbordaments en autocar entre les dues estacions, segons la companyia ferroviària.

(En aquesta notícia s'afegeix que el servei alternatiu per carretera a l'R3 cobreix el tram entre L'Hospitalet de l'Infant i Cambrils)

Anar al contingut