Barcelona

Interroguen el mosso que va acompanyar Puigdemont en el seu viatge a Bèlgica

L'expedient que li ha obert el cos dels Mossos ha de determinar si l'agent va participar en un pla per portar d'amagat Puigdemont a Marsella

Actualitzat

La divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra va interrogar aquest dijous el sergent d'aquest cos que va acompanyar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Brussel·les a finals d'octubre.

Les preguntes s'haurien centrat a aclarir si aquest policia va facilitar la sortida de Puigdemont cap a Bèlgica esquivant els escortes que el president de la Generalitat tenia assignats en aquell moment.

El que es vol determinar és si el policia podria haver participat en un pla per portar amagat el president de la Generalitat en un cotxe de Girona a Marsella, des d'on va agafar un vol cap a Brussel·les.

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ja va confirmar el 14 de novembre a Sevilla que havien obert un expedient a l'agent per determinar el seu grau d'implicació en el cas.

"Si de l'expedient es dedueix que ha fet alguna cosa que no devia, si no ha comunicat on anava i si ha incomplert la normativa, caurà sobre ell el pes de la llei, com és lògic."

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
Anar al contingut