Interior ha suspès les vacances i els permisos dels policies nacionals i guàrdies civils destinats a Catalunya (EFE)

Interior suspèn tots els permisos de policies i guàrdies civils des d'avui i fins al 5 d'octubre

RedaccióActualitzat

Les direccions generals de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han ordenat la modificació del règim de vacances, permisos, llicències, jornada laboral i horaris dels efectius destinats a Catalunya o que hi estan desplaçats en comissió de servei.

La modificació estableix que, entre avui mateix i fins al 5 d'octubre no es concediran vacances, permisos ni llicències. I estableix que aquest termini es podria prorrogar si es considerés que les circumstàncies ho fan necessari.

Aquestes mesures extraordinàries s'han adoptat, segons el Ministeri de l'Interior, per poder garantir el compliment de la suspensió del decret del 6 de setembre de convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre, ordenada pel Tribunal Constitucional.

El sindicat majoritari reclama "una compensació extraordinària"

El Sindicat Unificat de Policia (SUP), el majoritari dins del cos, ha reclamat "una compensació extraordinària" per als agents que participen en el "dispositiu especial a Catalunya". En un comunicat, el sindicat es posa "a disposició" de la direcció de la Policia per si se'ls ha de traslladar a Catalunya en cas que "les necessitats ho requereixin".

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OIndependència
Anar al contingut