Barcelona

Interior no es planteja per ara suspendre el Madrid-Barça, però prepara un "dispositiu intensíssim de seguretat"

Interior no es planteja suspendre el Madrid-Barça, però prepara un "dispositiu intensíssim de seguretat", diu el ministre

RedaccióActualitzat

L'amenaça terrorista després dels atemptats de divendres a París ha anat agafat terreny en el món de l'esport. Després de la suspensió del Bèlgica-Espanya i l'Alemanya-Holanda, ara totes les mirades estan posades en el clàssic de dissabte al Bernabéu, un espectacle de gran repercussió mundial.

La seguretat s'ha convertit en la màxima obsessió. Com sempre, el partit serà declarat d'alt risc, però aquest cop, lògicament, hi haurà unes mesures de seguretat especials.

D'entrada, des d'aquest dijous, hi haurà gossos ensinistrats al voltant del Bernabéu per descartar la presència d'explosius. La policia establirà tres anells de seguretat i s'intensificaran els registres a l'entrada de l'estadi.

Precisament, aquest dimecres es reuneix la Comissió Antiviolència per tractar el tema de la seguretat en el clàssic. De moment, però, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha explicat en una entrevista radiofònica que no es plantegen suspendre el partit.

"Farem un dispositiu intensíssim de seguretat per raons òbvies però a hores d'ara no es donen les cicumstàncies per suspendre el partit. Que ningú dubti que, lògicament, si es donessin aquestes circumstàncies el primer de tot seria assegurar la vida de les persones."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut