Girona

Interior nega que la protesta dels Mossos hagi tingut "afectació" i l'atribueix una "voluntat sindical"

El secretari general d'Interior, Joan Boada, nega que la protesta dels Mossos d'Esquadra de Trànsit hagi tingut afectació a la normalitat de la feina dels agents i l'atribueix a una voluntat sindical. Boada afirma que des del Departament no tenen constància que els mossos de Trànsit hagin deixat de multar les infraccions lleus en protesta per la manca de material de què es queixen. A més, el secretari general ha declarat que Interior reposarà els cascos dels agents durant el mes de novembre.

Actualitzat
La protesta dels agents s'ha iniciat per denunciar la manca de material en les patrulles que van amb moto. Per això, i sempre segons el sindicat SME-CCOO, els Mossos no sancionen les infraccions lleus al volant. Infraccions com per exemple parlar pel mòbil, conduir sense cinturó o no portar a sobre la documentació o el permís de conduir.

El secretari general d'Interior, durant la seva compareixença a la seu d'ICV de Girona, ha atribuït l'anunci de la protesta als mitjans de comunicació a una voluntat sindical i ha ressaltat que "no ha tingut cap mena d'afectació a la vida normal i a la feina dels mossos de Trànsit".

En referència a la manca de material, i sobretot de cascos, que denuncien els agents, Boada ha afirmat "que cap mosso ha actuat en una situació de manca de seguretat".

Interior té previst reposar els cascos dels agents durant el mes de novembre.





Anar al contingut