Un agent de la Guàrdia Civil, d'esquena, davant de centenars d'esqueixos de marihuana interceptats a l'interior d'una furgoneta …
Un agent de la Guàrdia Civil, d'esquena, davant de centenars d'esqueixos de marihuana interceptats a l'interior d'una furgoneta a l'Aldea
L'Aldea

Intercepten una furgoneta amb sobrepès i hi troben 2.000 esqueixos de marihuana

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha interceptat una furgoneta que transportava 2.160 esqueixos de marihuana. La troballa va passar el divendres 28 d'abril, a l'àrea de servei del Baix Ebre de l'AP-7, al municipi de l'Aldea.

En el marc d'un dispositiu relacionat amb el contraban i els impostos especials, els agents van sospitar d'un vehicle que circulava amb excés de pes. Després d'inspeccionar-lo, van comprovar que duia diverses caixes de cartró apilades, les quals contenien nombroses torretes amb esqueixos de marihuana.

El conductor, un home de 54 anys, va afirmar que desconeixia el contingut de la càrrega i va explicar que l'havia recollit en una població de Barcelona i que es dirigia cap a la demarcació d'Alacant.

Les plantes, d'entre deu i dotze centímetres d'altura, presentaven filaments a les flors, per la qual cosa els agents van deduir que es tractava de plantes de sexe femení que en la seva floració proporcionen la substància tòxica. El carregament no disposava de la documentació administrativa necessària per al seu cultiu i transport.

El jutjat d'instrucció número 1 de Tortosa va prendre declaració al conductor de la furgoneta com a investigat per un presumpte delicte contra la salut pública.

Anar al contingut