Intel·lectuals i personalitats de diferents àmbits reclamen que el PSOE, Units Podem i Ciutadans formin govern

En un segon manifest reivindiquen els "13,6 milions de vots i 188 diputats per un govern de progrés"

RedaccióActualitzat

Prop de 600 persones –entre polítics, intel·lectuals, personatges de la cultura i diferents àmbits– demanen en un manifest que el PSOE, Units Podem i Ciutadans formin govern. Aquesta és la segona entrega del manifest "Per un govern de progrés", que es va fer públic per primera vegada el 28 de juliol al diari "El País" i que reivindica els "13,5 milions de vots" que van treure les tres forces polítiques en les últimes eleccions, i la suma que obtindrien de 188 diputats.

Entre els firmants hi ha Joaquín Sabina, l'actriu Mercè Sampietro i el cineasta Fernando Trueba. També hi donen suport l'exfiscal Carlos Jiménez Villarejo, Baltasar Garzón i polítics com Gaspar Llamazares, d'Esquerra Unida, el socialista Odón Elorza i el diputat de Compromís Joan Baldoví.

Els firmants del manifest demanen "polítiques de progrés, canvi i regeneració democràtica". En l'escrit no hi ha cap esment a una reforma de l'Estat, ni a la situació a Catalunya, ni a la possibilitat que es puguin establir mecanismes per consultar la ciutadania.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut