Madrid

Institucions Penitenciàries diu que només ha autoritzat dues sortides a De Juana per raons mèdiques

La Direcció General d'Institucions Penitenciàries ha donat la seva versió sobre les sortides de l'hospital que ha fet el pres d'ETA Iñaki de Juana Chaos, que han obert un nou front de batalla entre el PSOE i el PP. Institucions Penitenciàries, encarregada d'autoritzar aquestes sortides, ha precisat que van ser exclusivament per raons mèdiques.

Actualitzat
Segons Institucions Penitenciàries, dirigida per Mercedes Gallizo, Iñaki de Juana Chaos ha abandonat l'hospital on està ingressat sota vigilància policial continuada en dues úniques ocasions: una vegada per anar a una òptica a regular-se la vista i una altra per visitar un homeòpata.

Segons la institució, en els informes no consta que el pres hagi anat de compres amb la seva nòvia tal com s'ha dit. Tot i això, Presons admet que De Juana podria haver comprat algun producte en els establiments mèdics que va visitar en les seves sortides. També explica que el pres va sortir amb el seu vehicle privat perquè el seu estat de salut ha millorat i ja no necessita desplaçar-se en ambulància. Insisteix, però, que anava custodiat per la policia.

Institucions Penitenciàries afegeix que el pres d'ETA continua la seva recuperació a l'hospital i que ha guanyat una mica de pes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut