"INSENSIBLES", "BLANCANIEVES" i "PROMOCIÓ FANTASMA", a Toronto

El Festival Internacional de Toronto (TIFF) ha seleccionat tres produccions amb participació de Televisió de Catalunya. Els llargmetratges "Insensibles" i "Blancanieves" s'estrenen mundialment en aquest festival. El tercer film que també hi serà present és "Promoció fantasma".

El film "Insensibles" es podrà veure en aquest festival del 6 al 16 en la secció Vanguard. La presentació a l'estat espanyol d' "Insensibles" serà durant el Festival de Sitges d'enguany, on competirà en la secció oficial.  El film l'interpreten Tomas Lemarquis i Àlex Brendemühl com a protagonistes principals. La trama entrellaça el present i el passat i ens fa viure un "thriller" agut que té com a punt de partida un fet real. "Insensibles" és una coproducció de Roxbury Pictures, Televisió de Catalunya i A Contracorriente Films, amb la col·laboració de Canal + França, Fado Films, Les Films d'Antoine i Tobina Films, amb el suport d'Eurimages Coproducció, d' Ibermedia Coproducció, de l'ICEC i de l'ICAA.

D'altra banda, en la secció Discovery es projectarà " Blancanieves", de Pablo Berger. El llargmetratge, mut i rodat en blanc i negre és una original versió del conegut conte popular del germans Grimm ambientada als anys 20 al sud d'Espanya. Una Blancaneus plena de fantasia, aventures, emoció i humor. Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Pere Ponce, Inma Cuesta, Ángela Molina, Macarena García i Ramón Barea n'encapçalen el repartiment. En el film també hi col·labora l'actor Josep Maria Pou.  És una producció d'Arcadia Motion Pictures, Noodles Productions i Mamá Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport d'Euroimage Coproducción i el Centre Nacional de la Cinématographie. Aquest film també ha estat seleccionat al Festival Internacional de Sant Sebastià d'enguany. 

"Promoció fantasma" dirigida per Javier Ruiz i protagonitzada per Raúl Arevalo i Alexandra Jiménez s'exhibirà a la secció Nextwave. El llargmetratge, pensat per a un públic adolescent,  fa un gir en les pel·lícules de por d'institut i un divertit pas de rosca en les històries de fantasmes.
Modesto és un professor que a vegades veu morts. Això no només li ha costat una fortuna en psiquiatres, sinó que també ha fet que l'acomiadessin de totes les escoles on ha treballat. La seva sort canvia quan aconsegueix un lloc de treball a l'escola Monforte i ha de donar classes a cinc alumnes que han convertit una escola de prestigi en la casa dels horrors. Modesto ha d'aconseguir que els cinc nens aprovin l'últim curs i se'n vagin de l'escola d'una vegada. Però no ho tindrà gens fàcil. Els cinc nois fa vint anys que són morts. És una coproducció d'Ikiru Films, Ciskul i Think Studio amb la col·laboració de TVC.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut