#InMyFeelingsChallenge: el repte viral de l'estiu del qual alerten els Mossos

El nou repte pot acabar en denúncia i adverteixen que "la seguretat viària no és cap joc"

RedaccióActualitzat

Hi ha un nou repte viral per a aquest estiu anomenat #InMyFeelingsChallenge, que consisteix a ballar la nova cançó del cantant Drake i sincronitzar els moviments del ball amb el que diu la lletra.

El repte, però, ha anat evolucionant, i ara es tracta de baixar del cotxe en marxa i fer el ball al costat. Davant de la quantitat de vídeos que hi ha a la xarxa, els Mossos han fet una advertència: "La seguretat viària no és cap joc" i fer #InMyFeelingsChallenge pot acabar en denúncia, ja que incompleix varies normatives de trànsit.

Un repte que s'ha anat complicant

El ball el va començar Shiggy, un popular instagramer amb més de 1.500.000 seguidors, amb l'etiqueta #dotheshiggy ("Fes el Shiggy"). El vídeo ja té 6 milions de visionats.

Quan el cantant Drake diu  "Kiki, do you love me?"("Kiki, m'estimes?"), Shiggy fa un cor amb les mans, i quan pregunta "Are you riding?"("Estàs conduint?") simula com si conduís amb un volant.

 

#Mood : KEKE Do You Love Me ? 😂😂😂 @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker🃏 (@theshiggyshow) on

 

Molts famosos s'hi han apuntat i cada cop han anat complicant més el repte, fins que ara es tracta de baixar del cotxe en marxa i ballar-hi al costat.

Dos dels vídeos més virals a nivell internacional han estat els nens de la sèrie "Stranger things", que ja sumen més de 9 milions de visites, i Will Smith, amb 15 milions de visites, que va versionar el repte pujant al Pont de les Cadenes de Budapest.

 

 

nights like these get me crazyyyyy hahaha #friendshipgoals

A post shared by MBB (@milliebobbybrown) on

 

 

 

Aquí, una de les més populars ha estat la "influencer" Laura Escanes, que va publicar el seu vídeo fa tres dies i acumula 1.700.000 visites.

 

 

Kiki, do you love me? 🚘 #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #smartlovers

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

 

Advertència dels Mossos

Davant de l'allau de vídeos que hi ha a la xarxa i veient que podria ser el repte viral de l'estiu, els Mossos han fet una advertència. Han deixat ben clar que fer #InMyFeelingsChallenge podria acabar en denúncia per gravar amb el mòbil mentre condueixes, conduir sense parar atenció, descordar-se el cinturó en circulació i posar en perill a tercers.

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut