Barça

Iniesta insisteix que la seva voluntat és retirar-se al Barça i que no hi haurà entrebancs per renovar

Andrés Iniesta ha assegurat en una entrevista al programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, que la seva voluntat és acabar la seva carrera professional al Barça i que no creu que hi hagi entrebacs a l'hora de renovar el seu contracte, que s'acaba el 30 de juny del 2015.

Actualitzat
Andrés Iniesta ha assegurat, en una entrevista al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, que cada any intenta millorar el seu rendiment i que el Barça arriba en el millor moment possible a la fase decisiva de la temporada. "Cada any per mantenir el nivell i competir amb la resta de jugadors has de ser millor. Per tant, any rere any, és el que intento fer", ha explicat.

Iniesta també ha insistit que la seva voluntat és acabar la seva carrera professional al Barça i que no creu que hi hagi entrebacs a l'hora de renovar el seu contracte, que s'acaba el 30 de juny del 2015. "Sóc al Barça des dels 12 anys i el meu desig és retirar-me aquí. El meu rendiment serà decisiu, però, quan dues parts volen el mateix, no hi ha cap problema; esperem que sigui així", ha reconegut.

El migcampista del Barça ha valorat l'absència del tècnic Tito Vilanova al dia dia de l'equip: "És complicat perquè és el nostre primer entrenador i sempre és difícil, però crec que tots estem fent un esforç gran i esperem que això surti bé".

Fa uns dies, el president Sandro Rosell va dir que, en cas de plantejar-se el fitxatge d'un jugador del Madrid, n'hi ha un que li agrada, tot i que no en va dir el nom. Andrés Iniesta sí que s'ha mullat i n'ha escollit un. "Si haig d'escollir-ne un, sempre m'ha agradat Sergio Ramos, no ara al Madrid sinó quan estava al Sevilla i en les categories inferiors de la selecció he coincidit amb ell i sempre m'ha semblat un jugador impressionant", ha admès.

Iniesta ha rebut el Trofeu Kubala que cada any concedeixen els oients del "Tot Gira" a l'autor del millor gol de la temporada. En aquest cas van escollir el que el jugador del Barça va marcar al Viktoria Pilsen a la Lliga de Campions de la temporada passada.

Adriano, disponible a San Siro

Després de la victòria a Granada, la plantilla blaugrana ha tingut un dia de descans i tornarà aquest dilluns als entrenaments per preparar el partit de dimecres al camp del Milan corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Adriano, que va ser substituït per preaució per unes molèsties als isquiotibials, no té cap trencament muscular i estarà disponible per al pròxim repte europeu a San Siro.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut