Barça

Iniesta es casa al Castell de Tamarit acompanyat per família, amics i vips del Barça i del futbol

Andrés Iniesta s'ha casat amb la seva companya, Anna Ortiz, amb qui té una filla, Valeria, acompanyat per familiars, amics, companys i tècnics de l'equip. Entre els convidats hi havia Pep Guardiola, Tito Vilanova, Jan Laporta, Joan Gaspart, Eto'o, Del Bosque i Luis Aragonés. Molts curiosos van prendre posicions al costat del Castell de Tamarit, on es va fer la cerimònia.

Actualitzat
Andrés Iniesta s'ha casat amb la seva companya, Anna Ortiz, amb qui té una filla, Valeria, acompanyat per familiars, amics, companys (Messi, Piqué, Xavi, Alves, Busquets, Cesc, Puyol i Pedro, entre d'altres) també  Pep Guardiola i Tito Vilanova; expresidents com Jan Laporta i Joan Gaspart; excompanys com Eto'o, el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, i el seu predecessor, Luis Aragonés, i extècnics com Van Gaal i Rijkaard. I curiosos, moltíssims curiosos que van prendre posicions al costat del Castell de Tamarit, on es va celebrar la cerimònia.

A les set de la tarda, Andrés Iniesta va arribar agafat del braç de la seva mare i amb la música de la pel·lícula "Gladiator" de fons. Minuts després va entrar la núvia al ritme de la música de la pel·lícula "El guardaespatlles", de Whitney Houston. Cap a dos quarts de vuit, els nuvis ha s'havien donat el "Sí, ho vull".

Posteriorment, unes 700 persones van assistir al banquet que va tenir lloc al Mas d'en Ros, un popular restaurant pròxim al castell, en què no van faltar els vins que elabora el celler que el jugador té a la seva localitat natal, Fuentealbilla (Albacete).


La boda del crac del Barça va aixecar tanta expectació que ja és "trending topic" al Twitter: #EnLaBodaDeIniesta


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut