Futbol

Iniesta és baixa per jugar al camp del Getafe per molèsties al genoll esquerre

El Barça visita aquest dijous el Getafe en la tornada dels vuitens de la Copa, amb els deures gairebé fets, després del 4-0 al Camp Nou. Iniesta és baixa per molèsties al genoll esquerre. Martino s'ha endut 18 jugadors i ha deixat fora per decisió tècnica Busquets i Jordi Alba. Gerard Piqué sí que ha entrat a la llista, ja que s'ha entrenat amb normalitat després de dos dies treballant a un ritme inferior al dels seus companys per una sobrecàrrega muscular.

Actualitzat

El Barça visita aquest dijous el Getafe en la tornada dels vuitens de la Copa, amb els deures gairebé fets, després del 4-0 al Camp Nou. Iniesta és baixa per molèsties al genoll esquerre. Martino s'ha endut 18 jugadors i ha deixat fora per decisió tècnica Busquets i Jordi Alba.

Gerard Piqué sí que ha entrat a la llista, ja que s'ha entrenat amb normalitat després de dos dies treballant a un ritme inferior al dels seus companys per una sobrecàrrega muscular.

En la roda de premsa prèvia al partit, el Tata Martino ha assegurat que no poden deixar lloc per a la sorpresa. Sobre Messi ha indicat que s'ha d'anar de mica en mica.

Martino també ha tingut paraules de felicitació per a Bartra --"La renovació de Bartra és una gran notícia. És un futbolista molt jove, que s'està consolidant"-- i també per a Cristiano Ronaldo, perquè "és un reconeixement a un any".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut