Barça

Iniesta, el millor reforç de Guardiola per al partit contra el Getafe

Un cop acabats els compromisos de seleccions, Pep Guardiola recupera ja tots els efectius per preparar el partit de dissabte contra el Getafe. En aquest partit ja podrà jugar Andrés Iniesta, garantia de bon joc i de victòria pràcticament assegurada. I és que l'any passat els blaugranes només van perdre un partit amb Iniesta sobre el camp.

Actualitzat
S'ha perdut els deu partits que el Barça ha jugat des que van tornar als entrenaments, ha viscut des de la graderia les dues Supercopes guanyades i el seu estiu ha estat entrenar sol. Però ara arriba el moment del retorn, i no és una recuperació qualsevol. És la tornada de l'heroi de Stamford Bridge, de l'autor de la passada del primer gol a Roma, on va jugar lesionat, del millor obrellaunes defensives de la Lliga, del rei del control i el dríbling fàcil, de la humilitat i l'esforç, d'un jugador agraït que no odien les aficions rivals i a qui admiren cada dia els companys.

Les estadístiques complementen els elogis. La temporada passada, amb Iniesta al camp, el Barça va jugar 26 partits de Lliga amb el resultat de 21 victòries, 4 empats i tan sols 1 derrota.

Mentrestant, a Getafe...

A Getafe esperen la visita del Barça conscients que al davant tenen el millor equip del moment. És més, Míchel, company de generació de Guardiola, no amaga la seva admiració pel tècnic blaugrana. Com a jugador va coincidir alguns anys amb Guardiola, pertanyien a generacions diferents però la rivalitat era gran. El blaugrana ha arribat més tard a les banquetes però ha estat el primer a triomfar, i Míchel, elegant, no dubta a fer pública la seva admiració cap al de Santpedor.

A Míchel li agradaria ajudar els blancs a guanyar la Lliga, amb una victòria al Coliseum Alfonso Pérez, on l'any passat Leo Messi va ser decisiu perquè els tres punts viatgessin a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut