Futbol

Iniesta: "El Manchester City és un rival molt perillós; no podem sortir a especular"

Andrés Iniesta demostra que tot el vestidor té molt assimilat el missatge: cal buscar el triomf en el partit de tornada de la Champions davant el Manchester City independentment del triomf que el Barça va obtenir a l'anada. "Si no, et poden entrar els dubtes", diu el manxec

Actualitzat

El clàssic: "No pensem més enllà del partit de demà. Tenim un partit important per resoldre".

Manchester City: "Tenim un bon resultat de l'anada, però al davant tindrem un gran equip, molt perillós. Té jugadors que poden decidir un partit en una jugada, en un moment. Haurem d'estar concentrats al 200%. No podem cometre l'error de pensar que amb el resultat de l'anada ja ho tenim tot fet."

Balanç temporada: "La sensació que transmet l'equip és que estem en una línia molt bona i ara ve la part més maca però també la més difícil. Quan juguem hi hem de posar els cinc sentits. A la Champions qualsevol detall compta. És difícil predir el que passarà però sí que sentim que estem en la bona línia per aconseguir èxits."

Triplet: "No parlem d'aconseguir el triplet. Cadascú sap com està i sabem que si fem les coses bé tindrem opcions de lluitar per tots els títols fins al final."

Neymar: "És un jugador molt important per a nosaltres, no només pels seus gols i assistències, sinó també per tot el que aporta. Estem encantats amb ell i en cap moment els companys hem percebut cap falta de respecte per part seva. Una cosa que distingeix aquest equip és que ens tenim tots un gran respecte."

Plantejament: "Quan no saps si anar cap endavant o tenir la pilota et poden entrar els dubtes. Hem d'anar a dominar el partit i guanyar-lo independentment del resultat de l'anada. A partir d'aquí, en funció de les circumstàncies s'anirà veient. L'important és no voler especular amb el resultat de l'anada. Nosaltres sempre sortim a guanyar, però el fet que l'empat també ens classifiqui ens dóna tranquil·litat."

Busquets: "Ja veurem què passa al final. Sergio és un jugador fonamental en l'equip des de fa anys. Si no pot estar amb nosaltres en aquests dos partits és una llàstima, però tenim companys per jugar en la seva demarcació i el supliran amb garanties."

575 partits amb el Barça: "Si m'ho diuen quan vaig començar els hauria pres per bojos. Estic molt orgullós perquè no és fàcil en un club tan important. Molt feliç i tant de bo en pugui jugar molts més per ajudar l'equip."

D'un any a l'altre: "Cada any és diferent i té les seves particularitats. L'any passat estàvem en una situació semblant. També vam obtenir un bon resultat al camp del City."

L'estat de Leo: "Tenir Leo sempre és un avantatge estigui com estigui. És un dels pocs jugadors que et pot guanyar un partit pràcticament sol gairebé en qualsevol moment i això sempre és una garantia."

Estat d'ànim: "Ens sentim bé, però sabem que ara ens vénen dos rivals molt perillosos. La millor manera de preparar el partit de diumenge és classificant-nos demà. El partit contra el Reial Madrid ja el prepararem a partir de dijous."

Touré Yaya: "Amb ell el City encara és més perillós. És molt complet. A la seva fortalesa física hi afegeix una gran qualitat. Amb ell el City és més contundent. Hem d'intentar que les seves característiques es minimitzin."

Xiulets a Casillas: "No és agradable quan es donen situacions així. Més enllà de ser un company meu no puc afegir res més. No és agradable quan una persona porta tant temps en un lloc i passa per coses d'aquestes."

Bravo/Ter Stegen: "Són dos porters diferents però tenen característiques similars. És com els busca el club. L'important és que un porter transmeti confiança i tant Bravo com Ter Stegen ho fan."

El City a la Lliga: "No puc explicar la situació del City a la seva Lliga des de la distància, però igualment això ens el fa més perillós."

La clau: "Haurem d'intentar tenir la pilota el màxim temps possible, trobar les zones on podem crear superioritats i minimitzar el seu potencial. Haurem de tornar a fer un partit molt complet. Totes les facetes del joc tindran molta importància. L'objectiu només el complirem si cadascun de nosaltres podem donar el millor de nosaltres mateixos, però estem capacitats per fer-ho i acostar-nos a aquesta Champions que tots tenim present."

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut