Joan Herrera i la resta de la llista ecosocialista, amb el cartell "Catalonia is not CiU"
Joan Herrera i la resta de la llista ecosocialista, amb el cartell "Catalonia is not CiU"
Barcelona

Iniciativa retreu a Convergència que "s'apropiï" del país amb la campanya "Catalonia is not CiU"

El candidat, Joan Herrera, retreu a Convergència que "s'hagi intentat apropiar sempre de Catalunya". Iniciativa reclama un "catalanisme transversal i no excloent" i rebutja que el 25N sigui un "plebiscit".

RedaccióActualitzat
Iniciativa per Catalunya vol desvincular Catalunya de Convergència i Unió. Segons el candidat dels ecosocialistes, Joan Herrera, la federació s'ha "intentat apropiar sempre de Catalunya". Per això, ICV presenta la campanya "Catalonia is not CiU", és a dir, Catalunya no és Convergència i Unió.

Herrera assegura que "Catalunya és de tothom" i reclama un "catalanisme transversal i no excloent". Per això, Iniciativa rebutja que el 25N sigui un "plebiscit".

La campanya, que ha sortit de Joves d'Esquerra Verda, no serà corporativa perquè els ecosocialistes volen que se la faci seva "gent d'esquerres, altres partits i qui vol ser una alternativa".

Llistes presentades

Herrera ha presentat la campanya al costat dels membres de la llista electoral d'Iniciativa. Entre altres, destaca Miquel Àngel Essomba, fins fa poc al capdavant del centre Unesco de Catalunya i que serà el número 11 per Barcelona.
Anar al contingut