Bilbao

Iniciativa Internacionalista adverteix que "vénen temps de molt de dolor si el PSOE no negocia amb ETA"

El dramaturg i cap de llista d'Iniciativa Internacionalista, Alfonso Sastre, pronostica que "vénen temps de molt de dolor si el PSOE no negocia amb ETA". En un article al diari "Gara", Sastre assegura que estem davant d'un conflicte polític seriós que no es limita a una petita banda d'assassins. A més, creu que la pau és definitivament impossible.

Actualitzat
En un article d'opinió publicat al diari "Gara", el líder d'Iniciativa Internacionalista-Solidaritat entre els Pobles (II-SP), Alfonso Sastre, ha advertit al lehendakari, Patxi López, que si no s'obre "una negociació" amb ETA ens esperen "temps de molt de dolor en lloc de la pau".

Sastre indica que l'últim atemptat mortal d'ETA i les respostes "rituals del PSOE i el PP" semblen tancar "una vegada més un cercle viciós i acreditar que la pau en aquest país és definitivament impossible".

Alfonso Sastre també ha contestat a l'eurodiputat del PP Carlos Iturgaiz, que va fer unes declaracions en què lamentava la decisió de no il·legalitzar aquesta formació i va demanar -referint-se als votants d'II-SP- fumigar els acòlits de la banda terrorista. Segons diu, en aquestes paraules hi ha nostàlgia històrica de les cambres de gas dels nazis.

Iniciativa Internacionalista, que primer va ser prohibida pel Tribunal Suprem i permesa després pel Constitucional, es va presentar a les eleccions europees del dia 7 i va ser avalada pel líder de la il·legalitzada Batasuna, Arnaldo Otegi.
Anar al contingut