Barcelona

Iniciativa diu que Oriol Pujol hauria de dimitir de tots els seus càrrecs si se l'acaba imputant

Laia Ortiz ha dit que es tracta d'una acusació "d'enorme gravetat" que afecta "el moll de l'os del partit que governa" i "s'afegeix al polvorí de la corrupció que afecta els principals partits i institucions del país".

RedaccióActualitzat
La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha qualificat de "molt greu" la petició d'imputació d'Oriol Pujol per part de la fiscalia anticorrupció pel "cas ITV". Per Ortiz, que ha recordat que "Oriol Pujol és el número dos de CDC i el deixen sota una sospita de malversació i d'ús de diners públics en benefici propi", es tracta d'una acusació "d'enorme gravetat" que afecta "el moll de l'os del partit que governa". A més, assegura que tot plegat s'afegeix al polvorí de la corrupció que afecta els principals partits i institucions del país".

En qualsevol cas, Ortiz defensa que si, finalment, s'acaba imputant Pujol per aquest cas, el secretari general de Convergència Democràtica "s'hauria de retirar dels càrrecs públics i interns del partit". A més, reclama que tot plegat es resolgui "amb la màxima celeritat".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut