Barcelona

Iniciativa diu que encara no hi ha cap acord per a la reforma de l'impost de successions

Iniciativa per Catalunya-Verds nega que hi hagi cap acord per a la reforma de l'impost de successions entre el PSC i ERC. La portaveu de la formació, Laia Ortiz, ha mostrat la seva sorpresa per l'anunci fet per Joan Puigcercós, on deia que tot plegat ja estava pactat. Segons els ecosocialistes, des del Departament d'Economia ningú ha dit que s'hagi tancat aquest acord, i per tant creuen que ERC s'ha precipitat. "El senyor Puigcercós també deia la setmana passada que hi havia un acord imminent quan ni tan sols hi havia hagut reunions", ha manifestat Ortiz, que creu que s'ha de ser prudent abans de donar per fet que s'ha tancat un acord.

Actualitzat
Tot i això, ja han sortit algunes informacions sobre les xifres d'aquest acord. La rebaixa, pactada divendres per PSC i ERC, preveu que el 85% dels contribuents subjectes a l'impost ja no l'hagin de pagar, segons publica "El Periódico".

El rotatiu avança que s'elevarà el mínim exempt, que actualment és de 18.000 euros, i que s'abaratirà l'herència per segones vivendes, places d'aparcament i estalvi.
Anar al contingut