Un dels tuits de Marina Pibernat
Un dels tuits de Marina Pibernat
Girona

Apartada la número 4 d'ICV a Girona per tuits on titllava els sobiranistes de "catalufos" i "escòria"

La número quatre, Marina Pibernat, s'aparta voluntàriament de la candidatura després d'una polèmica a Twitter

Actualitzat

Canvi a la llista d'Iniciativa per Catalunya - Esquerra Unida i Alternativa. La número quatre, Marina Pibernat, s'aparta voluntàriament de la candidatura després d'una polèmica a Twitter.

Pibernat ha protagonitzat aquest dijous a la nit durant el debat de BTV tot un seguit de tuits en què feia servir l'expressió "catalufos", qualificava els partits sobiranistes de "derechona" i d'"escòria" i demanava la destrucció de CiU.



Pibernat ha respost a diversos usuaris, que li han retret les seves paraules a la xarxa, i s'ha refermat en el mateix to.



Dissabte al migdia Iniciativa ha emès un comunicat en què ha anunciat que Pibernat "s'aparta voluntàriament" de la candidatura per Girona. El partit assegura que les seves paraules no representen l'opinió del partit i ha reiterat el seu compromís amb el dret a decidir.

CiU demana explicacions 

CiU de Girona ha demanat explicacions a ICV-EUiA pels tuits de Marina Pibernat. En un comunicat, la formació nacionalista qualifica de "molt greu" les declaracions de la ja exnúmero quatre.

La federació demana a la candidata ecosocialista a l'alcaldia, Eugènia Pascual, que aclareixi en quina situació queda la candidatura d'ICV-EUiA i que detalli què significa que Pibernat "s'ha apartat".

Anar al contingut