El matxet amb el que el detingut de l'Hospitalet de Llobregat hauria intentat matar un altre home durant una baralla en un bar de la ciutat. (h…
El matxet amb el que el detingut de l'Hospitalet de Llobregat hauria intentat matar un altre home durant una baralla en un bar de la ciutat. (horitzontal)

Ingressa a presó un home acusat d'intentar matar-ne un altre durant una baralla en un bar de l'Hospitalet

Actualitzat

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 d'agost un home de 27 anys de l'Hospitalet de Llobregat, acusat d'intentar matar-ne un altre durant una baralla que va tenir lloc uns dies abans en un bar de la ciutat. El detingut va clavar un matxet de caça de grans dimensions a la víctima, que va haver de ser traslladada a l'hospital amb un pronòstic molt greu, tot i que finalment la van aconseguir estabilitzar. Un cop va passar a disposició judicial, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Barcelona va ordenar l'ingrés a presó de l'agressor.

Els fets van passar dissabte 5 d'agost i va ser gràcies als testimonis de la baralla que es va aconseguir detenir l'agressor. La descripció de l'individu va ser clau per poder-lo detenir, així com alguns detalls del seu domicili que van poder aportar alguns dels testimonis.

Anar al contingut