Robatori amb intimidació al metro de Barcelona
Robatori amb intimidació al metro de Barcelona
Barcelona

Ingressa a la presó un lladre que robava al metro amenaçant de contagiar la sida

El detingut va fer tres robatoris amb aquesta falsa amenaça i així sostreia els diners als usuaris del metro

RedaccióActualitzat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'Àrea de Seguretat del Transport Metropolità, en col·laboració amb la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Martí, han detingut a Sant Adrià de Besòs, un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb intimidació.

Durant els mesos d'octubre i novembre de l'any 2015, els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que una persona hauria comès diversos atracaments a usuaris del metro per sostreure'ls diners en metàl·lic.

El presumpte autor dels fets utilitzava sempre el mateix modus operandi que consistia en amenaçar en contagiar el virus de la sida a les seves víctimes per aconseguir sostreure'ls el màxim de diners.

Arran d'aquests tres robatoris amb intimidació, la Unitat d'Investigació de l'ASTMET va iniciar una investigació per tal d'esbrinar la identitat del presumpte autor dels fets. El treball dels investigadors va permetre la identificació, localització i detenció del presumpte autor.

L'home va ser detingut a Sant Adrià i va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar l'ingrés a presó.

Anar al contingut