Mundial

Infantino: "Ha estat la millor Copa del Món de la història"

El president de la FIFA ha fet un balanç molt positiu del Mundial de Rússia i ha confirmat que el de Qatar 2022 es disputarà del 21 de novembre al 18 de desembre

Actualitzat

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha assegurat que el Mundial de Rússia 2018 ha estat "la millor Copa del Món de la història" en una roda de premsa de balanç del torneig que ha fet aquest divendres a l'estadi Lujnikí de Moscou, l'escenari de la final.

"Fa dos anys, ja vaig dir que aquesta seria la millor Copa del Món, i avui puc assegurar-ho. Ha estat la millor Copa del Món i dono les gràcies a tots els que han estat implicats en això, als aficionats i als 32 equips".

Infantino ha insistit que ha estat una Copa del Món "fantàstica i increïble", ha destacat el clima de passió que s'ha viscut a les grades i ha agraït a Rússia i al comitè organitzador la perfecta posada en marxa del torneig i les infraestructures que han posat a disposició del Mundial.

El Mundial de Qatar 2022, a l'hivern

El pròxim Mundial de futbol es jugarà a Qatar del 21 de novembre al 18 de desembre del 2022, però no té encara confirmat amb quantes seleccions.

"Les dates del Mundial estan tancades. Es jugarà a Qatar del 21 de novembre al 18 de desembre del 2022. Les Lligues n'estan informades i hauran d'adaptar els seus calendaris en conseqüència. Al final, és la decisió correcta. No es pot jugar al juny i al juliol, i al novembre i al desembre els jugadors estaran ben preparats, perquè gairebé és el principi de la temporada".

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut