Inés Arrimada i Xavier Cima, en la foto de casament que han fet pública a Instagram
Inés Arrimada i Xavier Cima, en la foto de casament que han fet pública a Instagram
Jerez de la Frontera

Inés Arrimadas i Xavier Cima es casen en una hisenda de Jerez de la Frontera

La parella ha escollit les Bodegas Luis Pérez, construïdes el 1844, en uns terrenys de 17 hectàrees

RedaccióActualitzat

Les Bodegas Luis Pérez de Jerez són l'escenari de 17 hectàrees que acull la boda de la líder de Ciutadans catalans, Inés Arrimadas, i l'expolític de CiU Xavier Cima. Es van conèixer i van començar a sortir fa tres anys i, finalment, s'han casat a Jerez de la Frontera, on Arrimades va néixer fa 35 anys.

Inés Arrimades i Xavier Cima, de 38 anys, van coincidir l'any 2013 als passadissos del Parlament, quan ella exercia de portaveu de Ciutadans i ell feia de substitut de Montserrat Roura, de CiU.

La decisió del casament ha estat després que a l'abril Xavier Cima va dimitir com a tinent d'alcalde de Ripoll i es va traslladar a viure a Barcelona.

El setembre passat, Cima ja no es va presentar a les llistes de Junts pel Sí per la demarcació de Girona; abandonava així la seva vida anterior. L'amor ha pogut més que la política i Xavier Cima cedeix a partir d'ara tot el protagonisme a la que serà la seva esposa.

La Hacienda Vistahermosa

La parella ha escollit per l'ocasió l'Hacienda Vistahermosa de les Bodegas Luis Pérez, una casa construïda l'any 1844, que ha estat restaurada fa poc. El centre té tres salons adaptats a tota mena de celebracions. La part exterior compta amb un pati de tarongers, un jardí i un mirador entre camps de vinyes.

La parella ha difòs una imatge del casament a través del compte d'Instagram d'Arrimadas.

Anar al contingut