Barcelona

Indignació d'estudiants i professors per la dificultat de l'examen d'Economia a la selectivitat

Uns quants alumnes han impulsat una petició a Change.org, dirigida al president de la Generalitat, per reclamar "que s'actuï al respecte" davant d'un examen que creuen que "ha estat un desastre"

Actualitzat

La prova d'Economia de l'Empresa ha causat indignació entre nombrosos estudiants que s'estan examinant de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), i també entre professors, en el primer dia de la selectivitat.

La dificultat de la prova, el fet que algunes preguntes de l'examen no haguessin estat tractades durant el curs escolar i l'extensió de les respostes han fet que tant alumnes com uns quants professors es queixessin que la prova "no s'adapta ni a la pauta de correcció ni a la programació que exigeix aquesta prova".

Diversos alumnes han manifestat la seva indignació a les xarxes socials:

 

 

Petició signada per 11.000 persones

Alguns alumnes han impulsat una petició a Change.org, dirigida al president de la Generalitat, per reclamar "que s'actuï al respecte" davant d'un examen que creuen que "ha estat un desastre".

"No hi havia ni un balanç de situació, el pèrdues i guanys estava plantejat d'una manera molt estranya i poc corrent, les preguntes teòriques demanaven la definició de termes molt rebuscats, i l'extensió de l'examen ha estat extremadament desmesurat"

En poques hores, més de 11.000 alumnes s'han afegit a la crida.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut