Colònia

Indignació a Alemanya pel centenar d'agressions a dones a Colònia la nit de Cap d'Any

Gairebé un centenar de dones han denunciat que van ser víctimes de robatoris i agressions sexuals per grups d'homes organitzats

Actualitzat

Onada d'indignació a Alemanya pel que va passar la nit de Cap d'Any a la ciutat de Colònia. Prop d'un centenar de dones han denunciat a la policia que van ser víctimes de robatoris i agressions sexuals en aquesta ciutat alemanya la nit de Cap d'Any.

El Ministeri de Justícia alemany investiga si va ser una acció organitzada, ja que els atacants, que en alguns casos també van robar les dones, van actuar tots al voltant de l'estació central de la ciutat i en grups. Segons la policia, la majoria dels agressors eren d'origen àrab.

Dimarts al vespre, centenars de persones es van manifestar als voltants de l'estació de Colònia on s'haurien fet la major part dels atacs. A les pancartes es rebutjaven les agressions, però també el racisme.

La cancellera Merkel ha mostrat públicament la seva preocupació pels fets i perquè es relacionin amb la recent onada de refugiats que ha arribat a Alemanya.

En les últimes hores, les denúncies han augmentat i, a més del centenar de registrades a Colònia, n'hi ha hagut prop de quaranta a Hamburg i onze a Düsseldorf, on les dones també van ser assetjades per grups d'homes que les van envoltar i, en alguns casos, van robar-los pertinences.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut