Incendi a Cornudella
Incendi a Cornudella
Cornudella de Montsant

30 dotacions dels bombers treballen per apagar un incendi forestal a Cornudella de Montsant

Fins ara s'han cremat unes 35 hectàrees de terreny i, de moment, no s'ha hagut d'evacuar cap habitatge

RedaccióActualitzat

Un incendi forestal crema des de dos quarts de sis de la tarda a la comarca del Priorat. El foc està situat entre els termes municipals de Cornudella i la Morera de Montsant i fins ara ha cremat unes 35 hectàrees de vegetació. L'orografia condiciona l'operatiu, ja que el paratge, entre la Font de Montanet i lo Mas d'en Salvat, té molt de desnivell i l'accés és dificultós. A hores d'ara no bufa vent a la zona.

En aquest moment, a la zona treballen contra les flames una trentena de mitjans terrestres i fins a 14 mitjans aeris ho han fet mentre era clar. 

L'incendi ha obligat a tallar la carretera TV-7021, entre els punts quilomètrics 3 i 7a Morera de Montsant.

A hores d'ara no hi ha cap ordre d'evacuació preventiva, perquè el punt de l'incendi no es troba a prop de nuclis habitats.

Un altre incendi a l'Alt Camp

Quatre vehicles terrestres més dels Bombers de la Generalitat han treballat durant la tarda en un altre incendi de vegetació, entre els municipis de la Riba i Alcover, a l'Alt Camp. L'avís d'aquest foc s'ha rebut cap a les 6 de la tarda i ja està extingit.

Per permetre l'accés dels vehicles dels bombers, s'ha hagut de tallar el trànsit a la carretera C-14 entre el quilòmetre 29 i el 32 a Vilaverd.

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut