Lleida

Incendi en una empresa de reciclatge de palets a Lleida

L'incendi ha cremat 150 tones de palets i altres materials d'una superfície de 20.000 metres quadrats

Actualitzat

Un incendi crema des d'aquest dijous al vespre una empresa de reciclatge i emmagatzematge de palets de fusta als afores de Lleida. El foc, que no ha causat ferits, va començar a un quart de vuit de la tarda per causes que es desconeixen. 

Nou dotacions dels Bombers treballen en l'extinció de l'incendi, al quilòmetre 83 de la N-240. L'origen del foc encara es desconeix. Les flames han originat una fumera negra espessa visible des de molts punts de la capital del Segrià.

 

L'incendi ha cremat 150 tones de palets i altres materials d'una superfície de 20.000 metres quadrats i també ha afectat l'habitatge dels propietaris. El vent ha dut les flames cap a la casa amb molta virulència i els bombers no ha pogut fer res per salvar-la.

L'enorme columna de fum negre i espés es podia veure dijous a la tarda des de tota la ciutat de Lleida. Davant de la impossibilitat d'apagar el foc, els bombers han deixat que el material cremi tota la nit, mentre vigilen el perímetre perquè no s'escampi als camps de conreu propers.

 

Anar al contingut