L'incendi ha començat a la sisena planta d'aquest edifici del carrer Saragossa de Barcelona
L'incendi ha començat a la sisena planta d'aquest edifici del carrer Saragossa de Barcelona
Barcelona

Un mort i un ferit molt greu en l'incendi d'un pis a Sarrià-Sant Gervasi

Nou dotacions de Bombers han treballat en l'extinció de l'incendi que ha obligat a confinar veïns a casa seva i a tallar la circulació de la ronda del General Mitre

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort i una altra ha quedat ferida molt greu a causa d'un incendi en un edifici d'habitatges al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. El foc ha començat cap a les 10 del matí en aquest edifici, situat molt a prop de la ronda del General Mitre, concretament a la cantonada entre els carrers Saragossa i Escipió.

La víctima mortal és un home de 93 anys. La persona ferida molt greu és un noi de 18 anys, que té un 50% del cos amb cremades de tercer grau. L'han evacuada poc abans de la una del migdia a la unitat de grans cremats de l'Hospital Vall d'Hebron. Una altra persona, ferida menys greu, també l'han portada a aquest hospital.

18 ferits lleus

18 persones més han resultat ferides lleus, moltes per inhalació de fum. Tres d'aquests ferits lleus, el SEM els ha portat a l'Hospital Plató i tres més, a altres hospitals. També unes quantes persones que viuen en pisos veïns als afectats han quedat confinats a casa seva durant les tasques d'extinció.

El regidor president del districte, Jordi Martí Galbis, ha estat un dels primers a gravar-ho i publicar-ho a Twitter. En les imatges es pot veure la intensitat del foc sortint per les finestres i balcons del pis afectat.

 


 

 

L'estructura de l'edifici, afectada

Poc abans de les dues del migdia, l'edifici ha quedat evacuat del tot. Els Bombers n'han inspeccionat l'estructura de bigues metàl·liques, i han conclòs que ha quedat afectada. Això vol dir que molt probablement els veïns trigaran a poder tornar a casa.

L'incendi s'ha declarat al primer pis de la sisena planta d'aquest edifici de 9 nivells i ha afectat almenys dos pisos veïns. En l'extinció hi han treballat 15 dotacions dels Bombers de Barcelona. També onze unitats del SEM hi han anat per atendre els ferits.

Les tasques d'extinció de l'incendi han obligat a tallar la circulació a la ronda del General Mitre en sentit Llobregat, el més pròxim a l'edifici:

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut