Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi de Navarcles
Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi de Navarcles
Navarcles

Controlat l'incendi de vegetació a Navarcles, que ha cremat 12 hectàrees

Dotze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels Bombers s'han activat pel foc, que ha afectat alguna nau al polígon industrial del Camí de l'Angle

Actualitzat

L'incendi de vegetació que s'ha declarat aquest dimarts a la tarda a Navarcles ha quedat controlat a mitjanit, després de cremar 12 hectàrees de vegetació forestal a la zona del polígon industrial del Camí de l'Angle, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc també ha afectat l'exterior d'una granja sense activitat. Els mitjans aeris ja s'han retirat, però els bombers continuen treballant en les tasques d'extinció amb les dotacions terrestres.

Dotze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat s'han activat per l'incendi. Poc abans de les set de la tarda d'aquest dimarts, els Bombers han donat el foc per estabilitzat.

L'incendi també ha afectat alguna nau al polígon industrial del Camí de l'Angle. El 112 ha rebut 120 trucades alertant de l'incendi.

A conseqüència del foc, dimarts a la tarda s'ha tallat la carretera N-141c en tots dos sentits de la marxa a l'altura de Calders.

Justament, aquest municipi ha activat el seu pla d'emergències per l'incendi.

Anar al contingut