Vila-seca

Inauguren Ferrari Land, que aquest divendres obrirà al públic

El nou parc dedicat a Ferrari, integrat a Port Aventura World, té l'accelerador vertical més alt d'Europa, que catapulta els passatgers a 180 km per hora en cinc segons

Actualitzat

El nou parc temàtic Ferrari Land s'ha inaugurat aquest dijous al matí i aquest divendres obrirà al públic, coincidint amb l'inici de la nova temporada de Port Aventura World. L'acte oficial de la inauguració s'ha fet amb la presència, entre d'altres, de Piero Ferrari, vicepresident de l'escuderia italiana. 

Aquest nou complex dedicat a Ferrari s'ha integrat al parc d'atraccions de Salou i Vila-seca. Ferrari Land té 70.000 metres quadrats i promet emocions fortes. Espera arribar aquest any als cinc milions de visitants.

És el segon parc que la famosa escuderia italiana obre al món, després del d'Abu Dhabi. Està dedicat íntegrament a la marca de cotxes de la ciutat italiana de Maranello, en un entorn tematitzat amb edificis i racons que recorden icones de ciutats italianes. S'hi han invertit 100 milions d'euros.

 

 

El recinte té 11 atraccions, algunes de vertigen. Destaca l'accelerador vertical més alt d'Europa, amb 112 metres d'altura i que catapulta els passatgers a 180 km per hora en cinc segons perquè puguin experimentar les mateixes sensacions que dalt d'un Fórmula 1, segons explica el pilot de Ferrari Marc Gené.

"Hi ha un moment que notaran que el seu cos pesa 4,5 vegades més. És una sensació que només els pilots de caces o de Fórmula 1 podem sentir. Quan estiguin pujant serà una sensació visual i d'una mica de por gairebé. Crec que serà l'atracció del món on la gent podrà sentir el que sentim els pilots de Fórmula 1."

El nou parc és el revulsiu més important del sector turístic a la Costa Daurada des de la inauguració de Port Aventura. El director del resort, Fernando Aldecoa, creu que consolidarà mercats diferents dels actuals.

"D'una banda ens permetrà incrementar el nombre de visites al parc. I a més, la marca Ferrari actuarà com a ambaixadora de la marca Port Aventura World en mercats com Itàlia i Alemanya."

A l'acte d'inauguració d'aquest dijous està previst que hi assisteixin directius de l'escuderia italiana, a més de centenars de convidats i periodistes de tot el món.

Només es podrà accedir a Ferrari Land amb l'entrada conjunta a Port Aventura World, que té un preu de 60 euros per als adults.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut